RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Les empreses som el principal motor de l’economia i com a tal tenim un gran impacte tant en la societat com en el nostre entorn. És per això que ens considerem responsables de contribuir activa i voluntàriament en la millora social, econòmica i mediambiental.

MEDI AMBIENT

El planeta és un bé de tots, és per això que considerem que s’ha de cuidar i respectar. Des de Bugaderia l’Empordà treballem activament en introduir mesures per mantenir el nostre entorn tal com el coneixem.

PLÀSTIC

Treballem amb plàstic 100% verge, i per tant, reciclable. Duem a terme un reciclatge certificat del plàstic i del cartró que fem servir en la nostra activitat i
hem introduït diverses mesures per reduir el ràtio plàstic/kg dels nostres productes. A més, posem a disposició dels nostres clients un recipient on dipositar els residus que acompanyen els nostres productes, els quals són recollits diàriament.

VAPOR

En un esforç per reduir el vapor que s’emet a l’atmosfera, hem dissenyat un innovador sistema de reaprofitament del vapor que genera la nostra activitat.
El nostre circuit tancat de vapor aprofita gairebé tot el vapor que generem, el qual és utilitzat posteriorment pels sistemes de calefacció i d’aigua calenta.
Gràcies a aquest sistema hem augmentat l’eficàcia de la secció de rentat en un 75%.

AIGUA

Estem equipats amb maquinària d’última generació que ens permet reduir en un 50% el consum d’aigua en la secció de rentat. Abans de retornar a la xarxa pública, la nostra aigua passa per una depuradora interna, on es recullen els contaminants més grans, a la depuradora municipal.
Aquesta depuradora interna és controlada mensualment per verificar-ne la puresa de l’aigua.

TRANSPORT

Actualment disposem d’una flota de 15 camions i 8 remolcs, els quals estan en constant actualització. La majoria del nostre transport compta amb les certificacions Euro 5 i 6, amb les quals assegurem un transport més sostenible i respectuós.
Aquesta flota garanteix els enviaments a clients i també en recull diàriament els residus generats.

LABORAL

PRECARIETAT LABORAL

Treballem per ser una de les principals fonts d’ocupació de la comarca. Estem compromesos amb la recerca i formació constant de nous talents per augmentar la nostra plantilla. Hem millorat les condicions laborals dels nostres empleats aclimatant les diverses zones de treball.

PARITAT

Lluitem contra la discriminació de la dona en l’àmbit laboral, és per això que un 47% de la plantilla de Bugaderia l’Empordà són dones. En cap cas hi haurà una discriminació salarial per raó de sexe, religió o nacionalitat.

SEGURETAT

Facilitem els mitjans perquè la Prevenció de Riscos Laborals estigui integrada en la nostra estructura i gestió. S’ha implantat un pla de prevenció on s’estableixen les responsabilitats i objectius, involucrant a tots els membres de l’organització. Ens esforcem en motivar, formar i implicar a tot el personal en la millora del sistema i condicions de treball.

BENESTAR

Considerem que els treballadors i treballadores són el valor més important de la nostra organització. Treballem perquè tots els membres se sentin identificats amb els valors i objectius de l’empresa. Per això, hem posat a disposició una bústia on es poden aportar propostes i suggeriments.

SOCIAL

Estem situats en el cor del Baix Empordà. Com el nostre nom indica, estem estretament vinculats amb la comarca i els seus habitants; col·laborem amb les activitats dels diferents municipis de la zona.

Cooperem amb l’Associació El Trampolí, una organització que ajuda a persones amb discapacitats psíquiques i treballa per la seva integració social i laboral. També col·laborem amb escoles de diferents àmbits de la província, com l’Escola d’Hostaleria de de Girona.

Actualment cedim les nostres instal·lacions a Càritas per emmagatzemar aliments, així com a Ralarsa pel canvi exprès de vidres de vehicles a causa de la gran pedregada que va patir La Bisbal d’Empordà.

Tenir en compte la veu dels nostres clients és essencial per nosaltres.
Treballem per generar un feedback continu per atendre totes les seves peticions i resoldre les seves consultes.

Vols conèixer com podem ajudar-te?