EL BLANC DE L’EXCEL·LÈNCIA

L’EXIGÈNCIA DE L’ESPECIALITZACIÓ

A diferència d’altres proveïdors, amb l’especialització de Bugaderia l’Empordà en els serveis de rentat de roba per a hotels, l’exigència de qualitat dels nostres clients en la higiene, el planxat, la blancor i l’empaquetatge és molt superior.

El fet de no treballar per al sector hospitalari ni industrial significa un compromís total amb la garantia d’un rentat perfecte que assegura que la roba, en cap dels punts del procés de bugaderia, no es barreja ni contamina amb roba d’ús quirúrgic, carni, etc.

Per a Bugaderia l’Empordà el rentat perfecte és aquell que neteja les taques sense fer malbé la roba, deixant-la suau i amb un grau de blancor excel·lent.

EL RENTAT PERFECTE

A fi de garantir la màxima qualitat enviem mostres a analitzar a laboratoris externs per a determinar:

Grau de blanc
Control del PH del procés de rentat
Control d’incrustacions a la roba
CONTACTA'NS

OBSESSIÓ PER LA BLANCOR

El nostre principal objectiu després de rentar correctament la roba és obtenir un grau de blanc excel·lent. Així podem assegurar que la nostra roba té una presència i una imatge de blancor espectacular, mostra de neteja i de pulcritud.

GRAU DE BLANC BERGER (ÒPTIC)

El grau de blanc que es considera acceptable dins de la indústria després de successives rentades és a partir de 130º Berger; més de 150º es considera excel·lent.
Els valors obtinguts a Bugaderia l’Empordà en els nostres controls periòdics sempre són similars a 160º Berger.

GRAU DE BLANC GANSZGRIESSER

Aquesta mesura del grau de blanc s’utilitza més a països com Alemanya o Suïssa i estableix uns valors correctes entre 185 i 210. El grau de blanc assolit a Bugaderia l’Empordà per a aquest paràmetre està entre 220 i 235.

CONTROL DEL PH DEL PROCÉS DE RENTAT I ESBANDIT

El pH en esbandit i el neutralitzat de la roba és un valor important a controlar ja que un pH elevat pot provocar irritacions a la pell mentre que un pH baix afecta el teixit de cotó.

CONTROL DE POSSIBLES INCRUSTACIONS I DURABILITAT DE LA ROBA

Realitzem un control de les incrustacions mitjançant la cremació de la roba en un forn de 800º C i la mesura de les restes de minerals, calç, etc. Periòdicament
mesurem el DP o “degree of polimerization” per determinar si la roba està en un estat correcte o no, mesurant la resistència a la ruptura.

Vols saber més sobre la qualitat dels nostres productes i serveis?