RECONEIXEMENT I CERTIFICACIONS

LA CONFIANÇA DELS MILLORS

El nostre alt nivell d’exigència en qualitat ens permet oferir serveis de rentat i lloguer de roba als clients més reconeguts del sector hoteler. Durant els darrers 30 anys hem consolidat una cartera de clients molt important i diversa dintre del segment d’alt nivell. Així, treballem per complir amb les exigències de qualsevol perfil de client, entre hotels de 5 estrelles Gran Luxe, hotels de 4 estrelles i, en menor volum, la resta d’hotels, tant de les marques hoteleres nacionals com internacionals. Contacta’ns si desitges saber qualsevol detall addicional o obtenir referències dels nostres clients.

CONTACTA'NS

Majestic Hotel Group

CONFIEN EN NOSALTRES

TRANSPORT PROPI

Bugaderia l’Empordà compta amb una flota de camions pròpia i un equip de transportistes adaptats a les necessitats de l’hotel i la bugaderia. Això ens permet oferir un servei personalitzat per a cada hotel amb un acord mutu d’horaris, zones de càrrega i descarrega i qualsevol particularitat que requereixi el client. Per tot això, podem assegurar que en els nostres 30 anys d’història no hi ha hagut ni un sol dia que hàgim deixat de servir els nostres clients. La nostra flota actual
consta de:

8 camions de 18 t d’última generació (reducció d’emissions i consums)
8 remolcs de 10,5 t
5 camions de 10 t
2 camionetes de 3,5 t

CONTROLS I CERTIFICACIONS

El procés de rentat està controlat i certificat per una empresa externa (actualment Christeyns). El procés de rentat és el convencional a 80º per a garantir la desinfecció total de la roba. Els productes que utilitzem de la marca Christeyns compleixen amb totes les normatives mediambientals i de biodegradació segons la legislació vigent i contínuament els nostres tècnics i els de Christeyns analitzen els principals valors per tal d’assegurar un bon rentat i un bon esbandit:

Ph
Alcalinitat
Ferro
Oxidants
Incrustacions
Dany químic
Resistència mecànica de la roba a la ruptura després de 20, 40, 60 i 80 rentades
Duresa de l’aigua

Vols conèixer com podem ajudar-te?