RENTING TÈXTIL DE QUALITAT

Bugaderia l’Empordà és una empresa ubicada a Corçà, al cor de l’Empordà, província de Girona. Des de 1989 oferim serveis de rentat i lloguer de roba especialitzats en el sector hoteler d’alt nivell, amb una cartera de clients reconeguts a les principals poblacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

La nostra trajectòria ha estat guiada per la necessitat de garantir l’exigència de qualitat dels nostres clients, a través de la inversió en la millor maquinària, l’acurada selecció de proveïdors i el nivell de servei que només s’aconsegueix amb
l’atenció personalitzada.

30 ANYS D’EXPERIÈNCIA I CREIXEMENT

Bugaderia l’Empordà va establir-se el 1989 com a pionera en la implantació i popularització dels serveis professionals de renting tèxtil al nostre país, de la mà de Joan Sabrià Roura i altres socis fundadors que, a partir de 1993 van donar pas a una aliança amb els especialistes en roba per al sector hoteler Balanzó Tèxtil. De la mà dels nous socis l’empresa va viure un gran creixement acompanyat per la popularització dels serveis externs de rentat i lloguer de roba en una indústria hotelera cada cop més important i professionalitzada.

Quan les instal·lacions inicials de 2.000 m2 a La Bisbal d’Empordà van resultar insuficients per a la necessitat d’expansió, el soci fundador va apostar, a través d’una ampliació de capital, per a invertir en la posada en marxa d’una nova ubicació a Corçà. La producció es va traslladar completament a les noves instal·lacions amb una nau de més de 7.000 m2 a principis de 2013. El 2016 fem un nou magatzem de roba de 2000 m². En l’actualitat contem amb unes instal·lacions totals de 10.000 m² en una parcel·la de 23.000 m².

Vols conèixer com podem ajudar-te?